Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@18:21:46 GMT

ماموریت دولت حکمرانی الکترونیک است

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۹۸۸۸

ماموریت دولت حکمرانی الکترونیک است

به گزارش ایران آنلاین، -رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه یکی از ماموریت های ما در دولت سیزدهم حکمرانی الکترونیک است، گفت: متاسفانه فرهنگ میل به محرمانه سازی اطلاعات باعث شده که داده ها را به صورت جامع و یکپارچه در دسترس نداشته باشیم.

میثم لطیفی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۴ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در خصوص  آخرین وضعیت ثبت اطلاعات کارکنان دستگاه‌ها در سامانه‌های «پاکنا» و «ثبت حقوق و مزایا»، گفت: داده ها حلقه مفقوده حکمرانی در شرایط کنونی کشور است، ما اطلاعات کافی برای اداره کشور در این بخش را نداریم و این موضوع منجر شده تا تصمیم گیری های ما از دقت و کیفیت لازم برخوردار نباشند، نیازمند داده های دقیق و ثبتی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با اشاره به اینکه برخی از خوداظهاری ها با خطاهایی مواجه هستند که امکان بهره برداری از آنها وجود ندارد، افزود: از ۲۰ سال قبل دولت و حکمرانی الکترونیک در دستور کار قرار گرفته است. یکی از ماموریت های ما در دولت سیزدهم حکمرانی الکترونیک است، متاسفانه با تعدد نهادهای تصمیم گیر در اجرای حکمرانی الکترونیک مواجهیم که تشخیص دستگاه های ذیربط را مبهم می کند.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه فرهنگ میل به محرمانه سازی اطلاعات باعث شده که داده ها را به صورت جامع و یکپارچه در دسترس نداشته باشیم، عنوان کرد: گاهی اوقات دستگاه ها حس مالکیت به اطلاعات دارند، در حالی که باید این داده ها در خدمت تصمیم گیری ملی قرار بگیرند. در برخی موارد تعداد زیادی از سامانه ها در دستگاه ها ایجاد شده که به دلیل وجود بی اعتمادی، تبادل اطلاعات بین آنها شکل نمی گیرد!

لطیفی افزود: در دولت فعلی نشست های متعددی در حوزه دولت الکترونیک در حال انجام است، امروز شورای اجرایی سازی فناوری اطلاعات را داریم و در این جلسات، مباحث مطرح می شود تا داده های موجود را یکپارچه سازی کنیم. از ابتدای دولت سیزدهم سعی کرده ایم سامانه هایی که در سازمان امور اداری و استخدامی وجود دارند را یکپارچه سازی نماییم.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: نیازمند ساماندهی سامانه ها هستیم، در حال حاضر با تعدد سامانه ها مواجه شده ایم در حالی که دنیا در حال حرکت به سمت پنجره واحد خدمت است و مجلس نیز در قانون بودجه در این خصوص اعتبارات لازم را اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه کمک دولت به دولت و دولت به کارکنان یکی از انواع خدمات است، عنوان کرد: پایگاه اطلاعات کارکنان اداری تکلیف برنامه ششم توسعه بود تا نظامات حقوق و دستمزد یکپارچه شود و اطلاعات در دسترس قرار گیرد، اتفاق خاصی در این حوزه رخ نداده بود، اما طی ۹ ماه گذشته با استفاده از دانش متخصصان و همکاری سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی و ارتباطات و فناوری اطلاعات، سعی کرده ایم سامانه ها را یکپارچه کنیم.

لطیفی افزود: تا پایان سال گذشته تعداد کارکنانی که اطلاعات آنها در سامانه پاکنا ثبت شده است، ۲ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۵۶۶ نفر بوده که از این تعداد یک  میلیون و ۴۲۲ هزار و ۷۸۰ نفر کارمند رسمی، ۳۰۲ هزار و ۲۴۲ نفر کارمند پیمانی و ۲۲۱ هزار و ۲۱۷ نفر قرارداد معین هستند که براساس قانون خدمات کشوری یا قانون استخدام کشوری در دستگاه ها به کارگیری شده اند.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: در حال یکپارچه سازی اطلاعات کشور هستیم که امیدواریم بتوانیم آن را یکپارچه و براساس آن تصمیم بگیریم. مسئله استثنائات از قانون یکی از مسائل مطرح شده بود، دستگاه های اجرایی براساس قانون تعریف شده اند، اما پس از مروز زمان برخی دستگاه ها خود را استثناء کردند و دایره استثنائات ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه تنوعی که در انواع جذب وجود دارد به دلیل محدودیت های قانونی است، افزود: یکپارچه سازی نظام اطلاعاتی را آغاز کرده ایم، پیش از این سامانه حقوق و دستمزد ایجاد شده بود، از سال ۹۹ نیز مقرر شده بود پاکنا ایجاد شود که در آن اطلاعات شناسنامه ای کارکنان ثبت می شود و دو سامانه از یکدیگر جدا بودند که آنها را یکپارچه کردیم.

لطیفی با تاکید بر اینکه با یکپارچه سازی سامانه ها می توانیم اتفاقاتی که در دستگاه ها رخ می دهد را ردگیری کنیم، عنوان کرد: با چالش هایی مواجهیم که یکی از آنها استثنائات است و باید مجلس در این حوزه به ما کمک کند. دستگاه هایی که بودجه و کد استخدامی نمی گیرند، اطلاعات خود را ثبت نمی کنند.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: براساس دستور رئیس جمهور هر کسی که نان خور دولت است، باید اطلاعات وی ثبت شود در زمینه ساماندهی نیروی  انسانی نیازمند ثبت اطلاعات هستیم.



انتهای پیام/


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور حکمرانی الکترونیک یکپارچه سازی دستگاه ها سامانه ها داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز

والدینی که فرزندشان مهر ۱۴۰۳ به کلاس اول دبستان می‌رود از امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت می‌توانند به دو روش حضوری و الکترونیک برای ثبت‌نام اقدام کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ثبت‌نام دانش‌‌آموزان کلاس اولی از امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 آغاز شد. یک میلیون و 600 هزار دانش‌‌آموز مهر امسال به کلاس اول دبستان می‌روند.

خانواده‌ها به دو روش حضوری و الکترونیک می‌توانند برای ثبت‌نام اقدام کنند، برای ثبت‌نام الکترونیک باید به سامانه MY.MEDU.IR مراجعه کرد. البته مراجعه ما به سامانه نشان داد که ثبت‌نام الکترونیک تا لحظه انتشار این خبر آغاز نشده است.

به گفته حمید طریفی حسینی؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش؛ خانواده‌ها با ورود به سامانه الکترونیک و تکمیل فرم مربوطه، مدرسه مدنظر خود را انتخاب می‌کنند و پس از بارگذاری مدارک لازم و بررسی مدیر مدرسه در صورتی که واجد شرایط باشند، ثبت‌نام آنها در مدرسه تایید می‌شود. این فرآیند چند روز طول می‌کشد البته ثبت‌نام فقط به صورت الکترونیک نیست و خانواده‌ها می‌توانند برای ثبت‌نام به صورت حضوری به مدارس مراجعه کنند.

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا/ اعلام سن ثبت‌نام

یکی از شرایط برای تأیید ثبت‌نام از سوی مدیر مدرسه، قرار داشتن محل سکونت خانواده در محدوده مدرسه است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش این را هم گفت که امسال برای ثبت‌نام مدارسی که در مرز میان دو منطقه آموزشی قرار دارند، امور تسهیل شده است و به ستادهای ثبت‌نام اعلام شده تا در اینباره با والدین همراهی کنند.

والدین باید توجه کنند که شرط لازم برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها در مدرسه، انجام سنجش سلامت و داشتن نتیجه آن است.

متولدین دوم مهر 96 تا اول مهر 97 می‌توانند در پایه اول دبستان ثبت‌نام کنند همچنین در مناطق شهری تا 8 سالگی و در روستاها تا 10 سالگی می‌توان ثبت‌نام پایه اول دبستان را انجام داد.

والدینی که تا به امروز برای سنجش سلامت فرزند خود اقدام نکرده‌اند تا 31 اردیبهشت 1403 فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه MY.MEDU.IR برای سنجش سلامت نوبت بگیرند.

ثبت‌نام دانش‌آموزان در سایر پایه‌های تحصیلی بعد از دریافت کارنامه و از تیر ماه آغاز خواهد شد.

فرآیند ثبت‌نام دانش‌‌آموزان در مدارس تا 31 مرداد 1403 ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • امشب؛ آخرین مهلت انتخاب خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌های سامانه یکپارچه
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی های سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد