Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (سه شنبه) در ششمین جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اولویت دار دولت الکترونیک و سامانه جامع تجارت ضمن تبریک میلاد با سعادت امام سجاد (ع) با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص عملکرد دستگاه‌های اجرایی برای پیشبرد برنامه‌های دولت الکترونیک و این سامانه اظهار داشت: یکی از برکات جوان بودن وزرا و مسئولین دستگاه‌های اجرایی این است که از اراده کافی برای ایجاد تحول و تبدیل روش‌های سنتی و فیزیکی به روش‌های علمی و الکترونیک برخوردار هستند و این امر می‌تواند به اصلاح فرایندها و تحول آفرینی منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از نیازهای اصلی مردم وابسته به چند دستگاه اجرایی است، تصریح کرد: موتور محرک اقتصاد کشور نیز همین چند دستگاه اجرایی هستند که اگر هوشمندسازی، شفافیت و الکترونیکی شدن فرایندها در این وزارتخانه‌های مهم عملیاتی شود، فرایندهای اجرایی و عملکرد سایر دستگاه‌ها نیز متحول و شفاف خواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه برنامه شفاف سازی و الکترونیکی شدن فرایندها در دولت سیزدهم با جدیت در حال پیگیری است، افزود: تکمیل این برنامه‌ها نیازمند حمایت و پشتیبانی‌های حقوقی و قانونی است و لازم است با تفویض اختیارات و اعطای مجوزهای لازم، بستر اجرای برنامه‌های دولت الکترونیک مهیا شود.

مخبر با تاکید بر این نکته که تحقق کامل دولت الکترونیک نیازمند همراهی و همکاری تمام دستگاه‌ها است، ادامه داد: با توجه به برخی مقاومت‌های موردی در بدنه بعضی از دستگاه‌های اجرایی که می‌تواند ناشی از تعارض منافع و یا ناآگاهی افراد باشد، لازم است توافقی با بالاترین مسئول هر دستگاه اجرایی انجام شود تا بر اساس برنامه زمانبندی مشخص شاهد مانع زدایی و رفع گره‌های پیش رو باشیم.

مخبر از گمرک به عنوان یکی از دستگاه‌های اجرایی پراهمیت برای تجارت و اقتصاد کشور یاد کرد و افزود: ریشه مشکلات و نابسامانی‌های موجود در گمرک، وجود برخی فرایندهای سنتی و فیزیکی است و اگر تمامی فرایندها و وظایف گمرک الکترونیکی و شفاف شود، ریشه بسیاری از تخلفات و سو استفاده‌ها خشکانده می‌شود و از معضلاتی نظیر انباشت کالاها در بنادر و پدیده قاچاق که از آسیب‌های جدی به تولید داخلی محسوب می‌شود جلوگیری خواهد کرد.

وی تکمیل و اجرای کامل دولت الکترونیک را از مهمترین اولویت‌های کشور برشمرد و گفت: چابک سازی دولت فقط از طریق تکمیل دولت الکترونیک انجام می‌شود و اگر دولت الکترونیک و سامانه‌های زیر مجموعه آن به طور کامل عملیاتی شوند گام‌های مؤثری در زمینه برچیده شدن شبکه‌های فساد و تسهیل فرایندهای کسب و کار مردم برداشته خواهد شد.

در این نشست گزارشی از پیشرفت سامانه جامع تجارت، امضای الکترونیک، ثبت سفارش برخط و بدون دخالت انسانی و نیز حذف فیزیکی بارنامه‌های حمل و نقل بین شهری ارائه و مقرر شد دستگاه‌های اجرایی برنامه زمان بندی مشخصی را برای تکمیل وظایف خود در قبال عملیاتی کردن سامانه جامع تجارت ارائه دهند.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی و مشاور رئیس جمهور در امور مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی حضور داشتند، گزارشی هم از آخرین وضعیت پیشرفت برنامه‌های دولت الکترونیک و میزان اجرای تکالیف دستگاه‌های اجرایی در این زمینه ارائه شد.

کد خبر 5442190 طیبه بیات

منبع: مهر

کلیدواژه: سامانه جامع تجارت محمد مخبر هوشمندسازی مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه 1401 صحن مجلس لایحه بودجه محمد باقر قالیباف سازمان برنامه و بودجه اوکراین مذاکرات وین حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی ایران رافائل گروسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایالات متحده امریکا وزارت امور اقتصادی و دارایی دستگاه های اجرایی دولت الکترونیک دستگاه ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • ازسرگیری تجارت ایران و سریلانکا/ پیشنهاد برقراری تجارت ترجیحی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند