Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-معاون اول رئیس‌جمهور گفت: با تحقق دولت الکترونیک از بسیاری امضاهای طلایی و زمینه‌های فساد جلوگیری می‌شود.

 محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اولویت دار دولت الکترونیک و سامانه جامع تجارت با تاکید بر اینکه اجرای کامل دولت الکترونیک جزو سیاست‌های قطعی دولت سیزدهم است اظهار کرد که هیچ موضوعی در اداره کشور مهم تر از تحقق دولت الکترونیک نیست و تمامی شعار‌ها و وعده‌های دولت سیزدهم از جمله مبارزه با فساد، تحقق عدالت، رفاه اجتماعی برای آحاد جامعه و رضایتمندی مردم از خدمات دولت جز در سایه تحقق دولت الکترونیک عملیاتی نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر یادآور شد که اجرای دولت الکترونیک و به ویژه سامانه جامع تجارت از امور بسیار دشوار و سختی بود که خوشبختانه وزارت صنعت، معدن و تجارت با کمک دستگاه‌های مربوطه توانست با تلاش و جدیت در همین مدت صد روز گذشته پیگیری و اجرایی کند.

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه که وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و صنعت و معدن و همچنین نمایندگان دستگاه‌های ذیربط حضور داشتند، از تلاش تمامی دستگاه‌های ذیربط برای به ثمر رسیدن و اجرای تکالیف محول شده در سامانه جامع تجارت قدردانی کرد و گفت: باید دستگاه‌هایی که از سررسید تعهد و تکالیف خود در سامانه جامع تجارت عقب مانده اند هرچه زودتر و با جدیت وظایف خود را انجام دهند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به گزارش رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در خصوص پیشرفت ماهانه تکالیف دستگاه‌های ذیربط در سامانه جامع تجارت تصریح کرد که با تحقق دولت الکترونیک از بسیاری امضا‌های طلایی و زمینه‌های فساد جلوگیری می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد سامانه جامع تجارت، اصلاح فرآیند‌ها و یکی شدن داده‌ها را از مهمترین اهداف سامانه جامع تجارت برشمرد و اظهار داشت: پروژه شفافیت کالا و خدمات، تسهیلات بانکی، ثبت فاکتور کالا‌ها و پوشش صادرات و واردات کشور در سامانه جامع تجارت از مهمترین محور‌های عملکرد و اقدامات وزارت صمت در سامانه جامع تجارت است.

معاون بانک مرکزی نیز گزارشی از دسترسی کامل به پایگاه‌های داده و سامانه گمرک در سامانه جامع تجارت ارائه و تاکید کرد که با تلاش‌های دولت ارسال و برداشت سیستمی اطلاعات و داده‌ها در رده‌های مختلف تجاری در حوزه اظهار نامه‌های گمرکی و ترخیص کالا‌ها بصورت الکترونیکی در حال انجام است.

همچنین در این جلسه اعلام شد که فرآیند صدور کارت بازرگانی بدون مراجعه حضوری و دخالت عامل انسانی و بصورت هوشمند و الکترونیکی ثبت می‌شود و در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

در ادامه جلسه نیز تاکید شد تبادل سرویس‌ها و خدمات بین دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف با محوریت و مرکزیت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور سامانه جامع تجارت تحقق دولت الکترونیک دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: طرح توانمندسازی و ارتقاء سطح جایگاه اجتماعی بانوان تهیه و تدوین شده که رهاورد آن در مجموع ۱۹ اقدام و ۴۵ عنوان با تولی‌گری معاونت پیشرانی می‌شود. - اخبار فرهنگی -

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با جمعی از دختران نخبه دانش‌آموزی و دانشگاهی و مشاوران بانوان دستگاه‌های اجرایی دیدار داشت و در نشستی صمیمانه علاوه بر اینکه از وعده‌های تحقق یافته دولت در مسائل حوزه زنان سخن گفت، مسائل دختران نخبه را نیز شنید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در آستانه ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، در دیدار با جمعی از دختران نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی و مشاوران بانوان دستگاه‌های اجرایی که در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد، ضمن تبریک این ایام با تبیین جایگاه زنان از دیدگاه اسلام و نقش محوری بانوان به عنوان ستون اصلی بنیان خانواده، اظهار داشت: ریاست جمهور از ماه‌های نخستین شروع به کار در شوراهای عالی، زنان را منصوب کردند و در برخی از وزارتخانه‌ها نیز جایگاه‌های مدیریتی برای زنان در نظر گرفته شد که همین امر به افزایش بهره‌وری در حوزه‌هایی که این قشر فعالیت داشته و دارند نیز منتهی شده است.

خزعلی با اشاره به نقش نظارتی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به عنوان یک نهاد بالادستی بر فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی گفت: دولت سیزدهم دولتی است که در آغاز حرکت خود سند تحول دولت مردمی را ارائه داد و در قالب راهبردهای پنج گانه‌ای نظام مسائل زنان احصاء شده که در نهایت طرح توانمندسازی و ارتقا سطح جایگاه اجتماعی بانوان تهیه و تدوین شد که رهاورد آن در مجموع 19 اقدام و 45 عنوان با تولی‌گری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری پیشرانی می‌شود.

او ادامه داد: این معاونت بیشترین مشارکت در سند تحول را با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور داشته است.

 

آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟

 

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه سامانه عدالت جنسیتی در ادارات طراحی شده است و مراحل نهایی را طی می‌کند، گفت: طبق پژوهش‌های راهبردی صورت گرفته بیشترین مسائل حوزه زنان و خانواده‌ها در زمینه اشتغال و کارآفرینی، تحکیم بانوان و خانواده ، اوقات فراغت و عفاف و حجاب بوده است.

خزعلی تصریح کرد: تحقق جذب یک درصد بودجه دستگاه‌های اجرایی در حوزه زنان و خانواده یکی از مهمترین گام‌های راهبردی در راستای ارتقا جایگاه مشاوران بانوان در ادارات بوده است که در سراسر کشور اجرایی شده و سبب ساز آن خواهد بود تا فعالان این عرصه بتوانند به نحو مطلوبی ایده‌های خود را به مرحله اجرا بگذارند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ساختار معاونت امور زنان و خانواده در دولت قبل تضعیف شده بود که تلاش شد با اصلاحات در ساختار حکمرانی بویژه در برنامه هفتم توسعه ایجاد جایگاه ارتقا یابد.

او با اشاره به اینکه توانمندسازی و کارآفرینی زنان با اولویت زنان سرپرست خانوار یکی از محوری‌ترین اقداماتی بوده که اجرای آن آغاز شده است، افزود: در این طرح با تخصیص امکانات اولیه کار و تسهیلات بانکی از مواد اولیه تا بازار زمینه برای کارآفرینی زنان فراهم شده است و همین امر خود بسترساز پایدار اشتغال برای بانوان بوده است.

خزعلی با اشاره به اینکه وعده رئیس جمهور برای حمایت از زنان سرپرست خانوار محقق شده، گفت: ایجاد صندوق ضمانت برای زنان سرپرست خانوار فاقد پوشش حمایتی در دهک 1 تا 5 از دیگر اقدامات راهبردی برای حمایت از بانوان کارآفرینی بوده که طی سال‌های اخیر با مشکل ضمانت بانکی مواجه بوده‌اند.

او ادامه داد: علاوه بر این در جریان سفرهای استانی نیز تسهیلات مناسبی برای اشتغال‌زایی بانوان مصوب شد در کنار آن کسب و کارهای پایدار ایجاد شده و راه اندازی بازارچه‌های فروش تولیدات بانوان برای رفع دغدغه فروش پس از کارآفرینی از دیگر اقداماتی است که اجرایی شد.

خزعلی با اشاره به افزایش 25 درصدی اعتبارات مشاغل خانگی افزود: این اقدام در راستای توان‌افزایی بانوان، حمایت از خانواده و حفظ استقلال مالی این قشر انجام شده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی زنان در مسائلی نظیر کاهش طلاق و ... نیز طرح‌های فرهنگی و اجتماعی نظیر راه اندازی سامانه هم ساز، تدوین سند مشاوره خانواده، طرح شکوه زندگی برای تحکیم خانواده، طرح محله یار در مناطق حاشیه‌نشین اجرایی شد.

او تصریح کرد: 175 تفاهم‌نامه در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری منعقد شده که توسط دستگاه‌ها اجرایی می‌شود.

در ادامه این نشست که در آستانه روز دختر در وزارت کشور برگزار شد؛ تعدادی از دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور به گفت‌وگو نشستند و مسائل خود را بدون واسطه با مسئولان ارشد کشور در حوزه زنان و خانواده در میان گذاشتند.

در پایان این دیدار با اهدای شاخه‌های گل از دختران نخبه و مشاوران بانوان دستگاه‌های اجرایی قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه