Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با اشاره به راه اندازی دو سامانه مهم ساختار و مدیریت خدمات دولت در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، گفت: توسعه دولت الکترونیک از اقدامات اساسی و زیربنایی در دولت تدبیر و امید بوده است و بسیار خرسندیم که این دولت توانست برای نخستین بار تصویر روشنی از دولت را ارائه کند

به گزارش برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات، با بیان اینکه این روزها شاهد اظهار نظرهای خوبی درمورد شفافیت از سوی برخی افراد هستیم، اظهار داشت: در این دولت در زمینه شفافیت به جای شعار عمل کرده ایم و تنها در حوزه دولت الکترونیکی سه برنامه مهم در شفافیت به نتیجه رسیده و سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات، ایجاد دسترسی کسب و کارها به داده‌های دولت و پایش اجرای شاخص‌های شفافیت در دستگاه‌های اجرایی از افتخارات این دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر روحانی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی برغم طرح شعارهای متعدد، از شفافیت گریزان هستند، گفت: امروز روزی است که نه فقط دولت بلکه کلیه نهادهای خارج از دولت نیز باید به این جریان شفافیت بپیوندند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز تقریبا ۱۰۰ درصد روستاهای کشور به اینترنت متصل شده‌اند، تصریح کرد: دوران کرونا نشان داد اگر تدبیر دولت در فراهم کردن زیرساخت‌ها نبود و اگر این سطح از دسترسی را نداشتیم مشخص نبود که در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش، کسب و کار، سلامت الکترونیکی، ارائه خدمات به مردم چه کاری می توانستیم انجام دهیم و این افتخار بزرگ برای دولت تدبیر و امید در تاریخ ثبت خواهد شد.

دکتر روحانی با ذکر اینکه امیدوارم کسانی که این روزها در تبلیغات انتخاباتی از دسترسی مردم به اینترنت و فضای مجازی استقبال می‌کنند، به تعهد و قول هایی که در این زمینه به مردم می‌دهند پایبند بمانند، گفت: با توسعه دولت الکترونیک و زیرساخت‌های لازم در این زمینه امروز ایران فقط تهران نیست و از هر کجای کشور می‌توان به خدمات دولت الکترونیکی کسب و کارها متصل شد.

رئیس جمهور با اشاره به راه‌اندازی سامانه‌های مختلف در حوزه‌های بیمه و سلامت الکترونیکی و الکترونیکی شدن ۳۰ خدمت در سازمان تامین اجتماعی، ارائه خدمات عمومی از جمله ارائه کارت هوشمند ملی و همچنین سامانه‌های آموزش مجازی، افزود: امروز با راه‌اندازی سامانه ثبت نام دانش‌آموزان و خدمات آموزشی مدارس و سایر سامانه‌های وزارت آموزش و پرورش، حرکت به سمت تحول دیجیتالی این بخش و ارتقای نظام آموزشی شدت گرفته است.

دکتر روحانی با بیان اینکه امروز نیاز کشور تحول اساسی در سواد و مهارت‌های دیجیتالی دانش‌آموزان است، خاطرنشان کرد: دانش‌آموز امروز ما باید برای عصر کاملا دیجیتالی سال‌های پیش رو و قرن جدید شمسی آماده باشد و طراحی مهارت‌های تفکر مبتنی بر رایانه، برنامه‌نویسی، نیازمندی‌های امروز و فردای ایران است.
رئیس جمهور تاکید کرد: امروز شاهد یک تحول دیجیتال در آغاز دسترسی هر ایرانی به خدمات دولت در هر جا و هر زمان هستیم که گام‌های طی شده در این مسیر غیرقابل بازگشت است و این افتخار برای همیشه برای دولت تدبیر و امید باقی خواهد ماند.

الزمات تحقق رشد مستمر شاخص‌های توسعه دولت الکترونیک شامل ۱۱ ماده و تکالیف دستگاه‌ها برای ارائه ۲۰ خدمت پایه در درگاه دولت هوشمند، آغاز آموزش‌های مبتنی بر برنامه‌نویسی و تفکر رایانشی کودکان در کلیه مدارس و الزامات آموزش مهارت‌های دیجیتال، توسعه شبکه دولت الکترونیکی و یکپارچه‌سازی شبکه فعلی دولت با شبکه مرکز ملی تبادل اطلاعات و به کارگیری کارت هوشمند ملی به عنوان ابزار ورود به خدمات الکترونیکی دولت در پورتال‌ها و برنامه‌های روی گوشی تلفن همراه چهار مصوبه ای بود که در جلسه امروز شورای اجرایی فناوری اطلاعات به تصویب رسید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حسن روحانی فناوری دولت اینترنت سلامت ارائه خدمات به مردم تبلیغات فضای مجازی دولت الکترونیک ایران رشد الکترونیک کودکان تلفن همراه فناوری اطلاعات دولت الکترونیک توسعه دولت الکترونیک دولت تدبیر و امید رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با بیان اینکه در معاملات برخط خودرویی هزینه‌های انجام معامله به شدت کاهش می‌یابد، گفت: اکنون سکوها در حال پیاده‌سازی فرآیندهای اجرایی این موضوع هستند و پیش‌بینی می‌شود که تا اواخر خردادماه شاهد ارائه سرویس عمومی به مردم باشیم.

به گزارش ایسنا، امین کلاهدوزان در حاشیه برگزاری جلسه کارشناسی انجام معاملات برخط خودرویی کشور، گفت: رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایجاد فرصت عادلانه برای حضور شرکت‌های نوآور بخش خصوصی در خدمت‌رسانی به مردم است.

وی با اشاره به ظرفیت مردمی در اقتصاد دیجیتال کشور، همکاری مشترک بین دولت و شرکت‌های بخش خصوصی را باعث ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به مردم دانست و درباره مزیت‌های استفاده از سکوها برای معامله خودرو، تصریح کرد: ارائه استعلام‌های سلامت خودرو و سوابق تصادفات، عدم وجود منع معاملاتی در مورد خودرو و طرفین معامله، وجود وکالت‌نامه در مورد خودرو، سابقه و دفعات نقل و انتقال خودرو و مواردی مانند آن از جمله اطلاعاتی است که در زمان خرید، می‌تواند باعث عادلانه‌تر شدن اطلاعات طرفین معامله باشد.

به گفته این مقام مسئول از سوی دیگر، طرفین در چارچوب مشخصی نسبت به انجام معامله اقدام می‌کنند که هزینه‌های انجام معامله را به شدت کاهش می‌دهد که از جمله مهم‌ترین آن کاهش ریسک قضایی و پرونده شکایت است.

کلاهدوزان با اشاره به بهره‌برداری از امضای الکترونیکی، گفت: مزیت دیگر این خدمت استفاده از امضای الکترونیکی است، یک بحث جدی که در پرونده‌های قضایی مطرح می‌شود، ادعای جعل در قولنامه‌های دستی است. مدلی که اکنون و در این بستر پیاده‌سازی‌ شده، امضای الکترونیکی است و امکان انکار وجود ندارد، چرا که این امضا رمزنگاری شده و یکتا است و طبق قانون، غیر قابل انکار است.

انتقال پول در معاوملات برخط خودروی چگونه خواهد بود؟

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به شیوه انتقال پول در بهره‌برداری از این خدمت، تصریح کرد: مزیت دیگر، بحث نحوه انتقال پول است، به این معنی که در صورت تمایل طرفین، یک حساب امن به‌صورت واسط قرار گرفته و خریدار پول مربوط به بیعانه یا بخش اول ثمن معامله را داخل آن حساب واریز می‌کند و زمانی‌که تعهدات قراردادی فروشنده انجام شد، این پول در وجه فروشنده آزاد می‌شود و این باعث می‌شود که بخشی از عدم اطمینان‌هایی که در معلاملات وجود دارد کاهش یابد.

وی با تاکید بر اختیاری بودن استفاده از این خدمت، اظهار کرد: هیچ‌گونه اجباری در استفاده از این خدمت وجود ندارد و کاملاً اختیاری است و شهروندان می‌توانند همانند گذشته از شیوه‌های مرسوم نیز استفاده کنند.

کلاهدوزان با اشاره به هزینه‌های استفاده از این خدمات، گفت: طبیعتاً خدمات ارائه شده در این شیوه، توسط نهاد ذی‌ربط که در قانون تعبیه شده یعنی سازمان تنظیم مقررات، تعرفه‌گذاری‌ می‌شود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پایان با اشاره به پیش‌بینی زمانی برای ارائه این خدمات به صورت عمومی، تصریح کرد: زیرساخت این کار در وزارت صمت و مجموعه نیروی انتظامی (فراجا)، در انتهای سال گذشته ارائه شده و فراخوان مربوط به سکوهای منتخب نیز صورت گرفته است و اکنون سکوها در حال پیاده‌سازی فرآیندهای اجرایی‌ این موضوع هستند و پیش‌بینی می‌شود که تا اواخر خردادماه شاهد ارائه سرویس عمومی به مردم باشیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخاباتی باشکوه رقم بزنند
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس