Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@14:43:26 GMT

بیشترین کاربران شبکه دولت در خراسان رضوی هستند

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۸۹۶۷

بیشترین کاربران شبکه دولت در خراسان رضوی هستند

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان ‌رضوی گفت: این استان با دارا بودن چهار هزار و ۳۹۲ کاربر در شبکه دولت، بیشترین تعداد کاربران دوایر دولتی در میان استانهای کشور به خود اختصاص داده است.

به گزارش قدس آنلاین، کوکب موسوی کاخکی روز شنبه در نشستی خبری با موضوع توسعه دولت الکترونیک و شبکه دولت افزود: در حال حاضر ۱۷ سامانه در قالب شبکه دولت در این استان فعال بوده و نهادها و دستگاه های دولتی متصل به این شبکه خدمات می دهند که مهمترین آن سامانه مکاتبات دولت یا همان سیماد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: در حال حاضر همه مکاتبات بین دوایر مختلف دولتی شامل دهیاریها، فرمانداریها، ادارات کل و تمامی ادارات استان با استانداری به صورت الکترونیکی است و در این بستر ماهانه حدود ۲۵۰ هزار نامه الکترونیکی میان دستگاه های اداری استان جا به‌ جا می شود که به واسطه این تبادل الکترونیک ماهانه ۱۷۵ میلیون تومان صرفه جویی در دستگاه های مختلف صورت می گیرد. معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان ‌رضوی گفت: سامانه گسترده دیگر در قالب شبکه دولت خراسان رضوی سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد) است همچنین شبکه احراز و تایید هویت برخط نیز در استان فعال است و بخش خصوصی نیز برای حضور در شبکه دولت و استفاده از آن تقاضا داده است که فعلا امکان اتصال این گروه به شبکه دولت میسر نیست. موسوی افزود: هم اکنون شهرداری های خراسان رضوی به شبکه دولت متصل شده اند و این شبکه که یک اینترانت در قالب شبکه دیتای تلفن همراه و در بستر همراه اول است فعلا زمینه اتصال حدود ۵۰۰ دهیاری از ۲ هزار و ۵۳۴ دهیاری خراسان رضوی را به استانداری فراهم کرده است. وی ادامه داد: همه دستگاه های دولتی ملزم به پاسخگویی الکترونیک به ارباب  رجوع در قالب میز خدمت و استفاده از خدمت الکترونیک هستند و اکنون زمینه بهره گیری از این زیرساخت آن هم در دوره شیوع کرونا فراهم و اهمیت آن نیز بیشتر شده است. معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان ‌رضوی به ۶ برابر شدن پهنای باند ارتباط استانداری با فرمانداری و بخشداری ها طی سال گذشته اشاره و بیان کرد: در موارد متعدد شورای اداری و شورای برنامه ریزی استان به شکل ویدئو کنفرانس برگزار شده که شمار کاربران مجازی آن به ۱۶۰ کاربر نیز رسیده است. موسوی افزود: با توجه به استفاده دستگاهها در استفاده از سامانه‌های مجازی در دوران شیوع کرونا از آبان ۹۹ تا فروردین امسال ۲۴۹ جلسه ویدئو کنفرانس در قالب شبکه دولت در استان برگزار شده است. او اضافه کرد: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته و مطابق شاخص های تعیین شده، فعالیت دستگاه های اداری خراسان رضوی در شبکه دولت در سال ۹۸، ۳۳۰ امتیاز از مجموع هزار امتیاز را کسب کرده و براساس ارزیابی ها در ۵۹ دستگاه اداری فعالیت دولت الکترونیک به ۷۳ درصد اهداف خود دست یافته است که این مقدار اندک است و باید توسعه بیشتری یابد. انتهای پیام/ منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کاربران دولت کوکب موسوی دولت الکترونیک قالب شبکه شبکه دولت خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۸۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی بر استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از استانداری خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت _ در دیدار نمایندگان بنیاد علوی در استان، اظهار کرد: یکی از هدف‌گذاری‌های صورت گرفته برای سال‌جاری، هدایت منابع و تسهیلات نهادهای حمایتی در راستای ایجاد اشتغال و درآمد پایدار از طریق تکمیل زنجیره‌های ارزش استان است.

وی با اشاره به خدمات بنیاد علوی در خراسان‌جنوبی، متذکر شد: برنامه‌ریزی بنیاد در استان باید در راستای تکمیل زنجیره ارزش ظرفیت‌ها به ویژه در حوزه‌های کشاورزی و مواد معدنی از جمله زرشک، عناب، گوهرسنگ، فولاد و بنتونیت باشد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: تکمیل زنجیره‌های ارزش و جلوگیری از خام فروشی، اولویت حوزه اقتصادی استان برای سال‌جاری است.

جعفری اضافه کرد: اولویت اصلی در پرداخت تسهیلات هم باید در راستای تکمیل زنجیره‌های ارزش، ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی باشد.

وی در این دیدار بر استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته استان تأکید کرد.

کد خبر 751058

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • کاهش دما و بارش باران در راه مشهد
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت